Move & Mobility

Door inactiviteit of het verkeerd belasten van je lichaam kunnen er op lange termijn klachten ontstaan. Bij de les Move & Mobility proberen we dit juist te voorkomen. Het uitvoeren van mobiliteitsoefeningen en het goed aanleren van functionele bewegingen zoals hurken, tillen, duwen, trekken en lopen, zorgt voor een pijnvrij en energiek lichaam!

Workout of the Week

Een full-body training op hoge intensiteit. We werken tijdens de les Workout of the Week met de vijf grootste functionele bewegingen: hurken, tillen, duwen, trekken en lopen. Doordat je in deze bewegingen eindeloos kunt variëren kunnen jullie dagelijks genieten van een uitdagende training!

Bodyshape

Bodyshape is de training die alles heeft! Tijdens Bodyshape train je op motiverende muziek je hele lichaam door middel van kracht én conditieoefeningen. De les is uitermate geschikt om krachtuithoudingsvermogen, conditie en doorzettingsvermogen op te bouwen!

Aerobics

Aerobics is één van de leukste en beste groepstraining uit de geschiedenis. Tijdens deze training op muziek ligt de nadruk op uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie. De trainingen zijn opgedeeld in een warming-up, een cardiodeel, floorwork en stretching. Ben jij op zoek naar een intensieve training op muziek? Dan is Aerobics echt iets voor jou.

Pilates

Tijdens deze inspannende ontspanning les doe je oefeningen om je lichaam sterk en soepel te krijgen. De nadruk ligt tijdens de training vooral op houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest. Je richt je tijdens pilates vooral op de kern van het lichaam: de romp. Een sterke romp geeft je namelijk meer kracht en balans tijdens elke activiteit. Ook voorkomt het vaak blessures.

Yoga

Bij Yoga draait het vooral om evenwicht in lichaam en geest. Dit creëer je door het combineren van fysieke houdingen en ademhalingsoefeningen. Yoga verbetert je kracht, flexibiliteit en balans. Ook vermindert Yoga stress en helpt het bij een goede nachtrust.

Spinning

Deze heerlijke training op muziek voer je uit op een Spinningfiets. Wij geven les met één van de meest geavanceerde fietsen op de markt: De Tomahawk IC7. Door je eigen fiets niveau te combineren met het "Coach By Color" concept ervaart iedereen, ongeacht je niveau, een heerlijke training!

Karate

Karate is een verdedigingstechniek afkomstig uit Japan. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van stoot-, trap- en afweertechnieken. Tijdens de Karate-lessen ligt de nadruk met name op het verbeteren van je discipline en het aanleren van de juiste technieken.

Jiujitsu

Jiujitsu is een zeer technische zelfverdedigingskunst. De les wordt veelal opgedeeld uit werptechnieken, greep technieken en slag-, stoot- en traptechnieken. Tijdens de Jiujitsu-les staat de verfijnde techniek en wederzijds respect centraal.

Benieuwd naar het groepslesrooster?

Ben je benieuwd geworden naar ons groepslesrooster? Klik dan op de onderstaande knop om doorgestuurd te worden naar onze planner.

Groepslesrooster

Wij helpen je volhouden

Voldoende beweging, gezonde voeding, voldoende slaap, een veilige sociale omgeving en een leven zonder (te)veel negatieve stress zijn de oplossing. Maar als het voorschrijven van deze voorwaarden zo makkelijk was geweest dan had iedereen zijn of haar doelstelling al lang bereikt. Onze Coaches gebruiken best-evidence (gedrags)coachingstools, die jou helpen een verantwoorde leefstijl te integreren in je dagelijkse ritme. We doen dit in individuele of in smallgroup trajecten met als doel jouw kwaliteit van leven te verhogen.