Trainen op afspraak

Heb je een stok achter de deur nodig of wil je graag samen met een eigen trainer/coach werken aan je doelstelling? Kies dan voor een van de programma's Trainen op afspraak. Je start met een intake en een beginmeting. Aan de hand van jouw wensen gaat je coach een plan uitwerken. Je coach traint je, stuurt je bij en adviseert waar nodig om jouw doel te bereiken. Het aantal contactmomenten met jouw coach hangt af van het gekozen abonnement.

Start

Het Start programma is ons minst intensieve programma wat begeleiding betreft. Het abonnement is zeer geschikt indien je al enige trainingservaring hebt en door middel van de juiste trainings-en voedingsaanpassing zelfstandig jouw resultaten wilt optimaliseren. Naast de afspraken met je coach, kun je ook 1 maand onbeperkt sporten bij Fitring.

Basis

Fitring Basis is zeer geschikt indien je door middel van de juiste voeding- en trainingsaanpassing, aangevuld met een kort coaching traject, jouw resultaten wilt optimaliseren. In 4 weken tijd leren wij jou hoe je het meeste effect krijgt met betrekking tot de juiste combinatie van training, voeding en herstel. Door middel van een begin- en eindmeting wordt het resultaat inzichtelijk gemaakt. Naast de afspraken met je coach, kun je ook 1 maand onbeperkt sporten bij de Fitring.

Compleet

Fitring Compleet = Fitring Basis verlengd met 8 weken begeleiding. Fitring Compleet is zeer geschikt indien je naast de juiste inhoudelijke informatie voor een wat langere periode een stok achter de deur nodig hebt. In 12 weken tijd leren wij je hoe je een andere leefstijl kunt integreren in jouw dagelijks leven. Doormiddel van een begin-tussen-en eindmeting wordt het resultaat inzichtelijk gemaakt. Naast de afspraken met je coach, kun je ook 3 maanden onbeperkt sporten bij de Fitring.

Optimaal

Fitring Optimaal = Fitring Compleet aangevuld met personal training/coaching. Naast alle activiteiten van LIJFSTIJL Compleet worden er extra 3 personal trainings/coachingsessies toegevoegd, om je optimaal te ondersteunen en motiveren. Buiten de standaard trainingsuitleg wordt tevens tussentijds samen met de coach getraind. Uitermate geschikt indien je dat extra steuntje in de rug kunt gebruiken om jouw nieuwe leefstijl vol te houden. Naast de afspraken met je coach, kun je ook 3 maanden onbeperkt sporten bij de Fitring.

V.I.P.

Fitring V.I.P.= Fitring Optimaal aangevuld met 6x personal training/coaching. Wil je alles uit de kast halen om in deze 12 weken het optimale uit training, voeding en coaching te halen? Dan is Fitring V.I.P. jouw programma. Doordat jouw Fitring Coach er bovenop zit, is het succes absoluut gegarandeerd! Dus ben je al meerdere keren gestopt met een betere leefstijl, verhoog dan simpelweg de begeleiding. Je hebt het nodig! Naast de afspraken met je coach, kun je ook 3 maanden onbeperkt sporten bij de Fitring.