Vrij Trainen

Met een Vrij Trainen abonnement kom je op het moment dat het jou uitkomt naar Fitring om je fitnesstraining te volgen. Je bent vrij om gebruik te maken van de kracht-, en cardiotoestellen en je kunt meedoen aan de groepslessen door je aan te melden via de Fitringapp. Er is altijd een fitnessinstructeur op de vloer waar je terecht kunt met vragen over je te volgen programma of de uitvoering van je oefeningen.

Altijd Welkom

Het abonnement Altijd welkom kost €27,- per maand en geeft je onbeperkt toegang tot Fitring. Je kunt zelf trainen, maar ook deelnemen aan de groepslessen die we aanbieden. Dit alles doe je onder het toeziend oog van onze deskundige begeleiding, die altijd aanwezig is in de Fitring.

Gezin

Het gezinsabonnement kost €70,- per maand en geeft het hele gezin onbeperkte toegang tot Fitring. Alle gezinsleden krijgen allemaal een eigen ledenpas en kunnen afzonderlijk van, of met elkaar trainen bij Fitring. Ook kan elk gezinslid deelnemen aan de groepslessen die we aanbieden. Dit alles doen jullie onder het toeziend oog van onze deskundige begeleiding, die altijd aanwezig is bij Fitring. Een voorwaarde voor dit abonnement is dat ieder gezinslid op hetzelfde adres moet wonen.

Jongeren

Het Jongeren abonnement kost €17,- per maand en geeft je onbeperkte toegang tot Fitring. Je kunt zelf trainen in onze sportschool, maar ook deelnemen aan de groepslessen die we aanbieden. Dit alles doe je onder het toeziend oog van onze deskundige begeleiding, die altijd aanwezig is bij Fitring. Dit abonnement is speciaal bedoeld voor jongeren tot 20 jaar.

Strippenkaart

Met de Strippenkaart ontvang je 10 sportcredits voor €70,-. Deze credits kun je ieder moment, los van elkaar, inruilen voor een bezoek aan Fitring. Je kunt tijdens je trainingssessie zelf trainen in onze sportschool, maar ook deelnemen aan de groepslessen die we aanbieden. De strippenkaart is zeer geschikt voor mensen die af en toe willen sporten, maar dit niet op vaste basis willen/kunnen doen.

Wij helpen je volhouden

Voldoende beweging, gezonde voeding, voldoende slaap, een veilige sociale omgeving en een leven zonder (te)veel negatieve stress zijn de oplossing. Maar als het voorschrijven van deze voorwaarden zo makkelijk was geweest dan had iedereen zijn of haar doelstelling al lang bereikt. Onze Coaches gebruiken best-evidence (gedrags)coachingstools, die jou helpen een verantwoorde leefstijl te integreren in je dagelijkse ritme. We doen dit in individuele of in smallgroup trajecten met als doel jouw kwaliteit van leven te verhogen.