Onze visie

Goed zijn, Goed blijven, Beter worden

Bij Sportcentrum Fitring kun je terecht, ongeacht je doel of wens, om te werken aan je gezondheid. De gemoedelijke sfeer, professionele accommodatie en deskundigheid van het personeel zijn, ondanks de groei die wij willen verwezenlijken, de belangrijkste kernwaarden. Eerlijkheid, enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling is waar we als sportcentrum voor staan.

Onze missie

Sportcentrum Fitring streeft ernaar, middels deskundig personeel, kwalitatief hoogwaardige voorzieningen en een gevarieerd aanbod, bij te dragen aan gezonde, vitale individuen en organisaties.

We zien aan de ene kant een wereld die steeds ongezonder en inactiever wordt, anderzijds worden de trainingsmogelijkheden steeds verder ontwikkeld. Door het behouden van deskundige trainers, die we ook in de toekomst zullen blijven bijscholen, een nette, moderne en professionele accommodatie én een gemoedelijke sfeer waar iedereen zich erkend en herkend zal voelen zullen we nu, maar ook in de toekomst werken aan onze gezondheid en persoonlijke doelen.

Ons team

  • RobertClubmanagerPersonal training
  • TrienekeTrainsterGroepslessen
  • JornTrainerFitnessbegeleiding
  • NielsTrainerPersonal training
  • NoelTrainerFitnessbegeleiding
  • WesselTrainerPersonal training

Wij helpen je volhouden

Voldoende beweging, gezonde voeding, voldoende slaap, een veilige sociale omgeving en een leven zonder (te)veel negatieve stress zijn de oplossing. Maar als het voorschrijven van deze voorwaarden zo makkelijk was geweest dan had iedereen zijn of haar doelstelling al lang bereikt. Onze Coaches gebruiken best-evidence (gedrags)coachingstools, die jou helpen een verantwoorde leefstijl te integreren in je dagelijkse ritme. We doen dit in individuele of in smallgroup trajecten met als doel jouw kwaliteit van leven te verhogen.